Evenimente corporate

Produs

Portret, beauty, pictoriale

Site-ul zoomout.ro este operat de SC Asia Market SRL, CI RO13104283, reprezentata de Dorian Radu.

Aparatura noastra:
Fotografie: Nikon D850 (45 MP), Nikon D750 (24 MP), Nikon F4s (film, 35mm); obiective: 35 mm 1.4, 50 mm 1,4, 90 mm 2.8, 15-30 mm 2.8, 24-70 mm 2.8, 70-200 mm 2.8 (Nikon, Tamron)
– Lumini: Godox AD400, Godox AD200, Godox V1, geluri de culoare, softbox-uri, umbrele, stative.

 • Fotografiile se livreaza in format JPG sau la cerere TIFF, editate la nivel de detaliu, la 300 dpi. Asiguram toata logistica necesara executiei proiectului.
 • Preturile sunt valabile pentru Bucuresti si jud. Ilfov. Pentru deplasari in tara se percep cheltuielile aferente deplasarii: transport, cazare si diurna, daca este cazul.
Evenimente de familie
 • Botez, petreceri private: 550 eur, TVA inclus. Se asigura cca 50 de fotografii finisate la nivel de detaliu si 200 de fotografii finisate la nivel de contrast, luminozitate, temperatura de culoare, crop si un album digital in format mp4 cu fotografiile reprezentative de cca 2 minute.
 • Pachet de baza: cununie civila sau religioasa, sesiune privata de fotografie, cca 2 ore la restaurant: 550 eur, TVA inclus. Se asigura cca 50 de fotografii finisate la nivel de detaliu si 200 de fotografii finisate la nivel de contrast, luminozitate, temperatura de culoare, crop si un album digital in format mp4 cu fotografiile representative de cca 2 minute.
 • Pachet clasic: fotografii la resedinta miresei, cununie civila si religioasa, sesiune privata de fotografie, petrecera integrala la restaurant: 850-1100 eur, TVA inclus, in functie de numarul de invitati si logisitica necesara. Se asigura 100 de fotografii finisate la nivel de detaliu si 400 de fotografii finisate la nivel de contrast, luminozitate, temperatura de culoare, crop si un album digital in format mp4 cu fotografiile reprezentative de cca 5 minute.
 • Pachet fotoreportaj integral: fotografii la resedinta miresei si mirelui, cununie civila si religioasa, sesiune privata de fotografie, petrecera integrala la restaurant: 1700 eur, TVA inclus. Se asigura doi fotografi, cca 130-150 finisate la nivel de detaliu si 500 de fotografii finisate la nivel de contrast, luminozitate, temperatura de culoare, crop si un album digital in format mp4 cu fotografiile reprezentative de cca 7 minute.
  Note:
  – Fotografiile se livreaza in format JPG finit, la 300 dpi. Asiguram toata logistica necesara executiei proiectului.- Preturile se negociaza in functie de locatie. Pentru deplasari in tara se percep cheltuielile deplasarii: transport, cazare si diurna daca este cazul.- Livrarea fotografiilor se face astfel: in primele 10 zile dupa eveniment o selectie scurta de cca 30 de fotografii, restul urmand sa se livreze in 30-45 de zile calendaristice.- Pachetele prezentate mai sus sunt cu titlu orientativ, ele pot fi personalizate dupa structura si particularitatile fiecarui eveniment.
  – Dupa discutia preliminara si stabilirea pretului final, se incheie un contract ferm. La semnarea contractului se achita 50% din avans, urmand ca restul sa se achite a doua zi dupa eveniment.